12.10.2022

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle ÇOMÜ Ayvacık MYO Konferans Salonunda “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu program gerçekleştirildi. Programa Ayvacık Belediye Başkanı Mesut BAYRAM, İlçe Müftümüz Bekir YANILMAZ, İlçe Protokolü, Okul İdarecileri, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla ve İlçemiz Yeni Cami İmam Hatibi Yusuf NOYAN’ın tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüz Bekir YANILMAZ’ın açılış konuşmasının ardından, Ayvacık Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin ilahi ve keman dinletisinden sonra ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Nimetullah AKIN hocamızın “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu söyleşisinin akabinde program çiçek takdiminden sonra sona ermiştir.