24.11.2023

Başkanlığımızın Umre Organizasyonuyla ilçemizden kutsal topraklara gitmenin sevinç ve heyecanını yaşayan 85 umreci adayı için Kapalı Pazaryerinde uğurlama merasimi gerçekleştirildi.

Uğurlama törenine; Kaymakamımız Sayın Erdinç DOLU, Belediye Başkan Vekili Sayın Mümin KAHRAMAN, İlçe Müftümüz Sayın Kemal KARADENİZ, din gönüllüsü hocalarımız, umreci adayları ve yakınları ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.
İlçe Müftümüz tarafından yapılan duanın ardından umreci adaylarımız yakınları ile vedalaşarak kutsal topraklara doğru yola çıktı.