25.09.2017

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası 1-7 Ekim 2017 tarihleri arasında ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır. Bu çerçevede 1 Ekim Pazar sabahı Merkez Şehitler Camimizde sabah namazı buluşması gerçekleştirilecektir. Sabah namazı öncesi kur'an-ı kerim, zikir, dua ve ilahilerle kısa bir sohbet ve ardından sabah namazı kılındıktan sonra cemaatimize çorba ikramı yapılacaktır.

4 Ekim Çarşamba günü öğle namazında merkez camimizde bayanlara yönelik sohbet programı vardır.

6 Ekim Cuma günü Merkez camimizde bütün vefat eden din görevlilerimiz, şehitlerimiz ve geçmişlerimiz için mevlid-i şerif kıraat olunacaktır.

Bu buluşmaya bütün Eceabat halkımızı ve cemaatimizi ailece eş ve çocuklarınızı yanımıza alarak bekliyoruz.