02.11.2023

Gökçeada İlçe Müftülüğü'nün gençlik çalışmaları,13.Cami Görevlileri Çalıştayı'nda tanıtıldı.

2023 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 02 Kasım 2023 tarihinde Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanlığınca proje sahibi, aktif ve bulundukları bölgelerde hizmetleri ile temayüz etmiş din görevlilerinin katılımıyla Ankara’da “13. Cami Görevlileri Çalıştayı” düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İŞLİYEN, Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin GEZGİÇ, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris YAVUZYİĞİT, Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet SÜNETCİ’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen çalıştayda örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaştırılması ve din görevlileri arasında tecrübe paylaşımının sağlanması amacıyla 14 ilden 17 din görevlisi görev mahallerinde yürüttükleri örnek çalışmalarının ve projelerinin sunumunu gerçekleştirdi.

Cami görevlilerinin planladıkları ve uygulamaya koyarak sonuç aldıkları projeler, çalıştay süresince gerçekleştirilen oturumlarda slayt eşliğinde sunuldu.

Tanıtılan projeler arasında İlçe Müftülüğümüzün tarafından planlanan ''Tekno-Vav Kuşağı (Ödüllü) Gençlik Yarışması'' ve ''Hezarfen'in İzinde'' projelerimizinde tanıtımı gerçekleşti.