11.03.2021

ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL

Diyanet İşleri Başkanlığımızca geleceğimizin teminatı genç nesillerin İstiklal Marş'ını daha iyi anlamaları, Milli Şairimizi daha iyi tanımaları, gençlerimizin arasında bir farkındalık oluşturulması ve Başkanlığımızın gençlik çalışmalarına ivme kazandırılması amacıyla "ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL" temalı lise öğrencileri arasında kompozisyon,Ortaokullar arasında resim yarışmasının düzenlenmesi uygun görülmüştür. İlçemizde lise öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında; Anadolu İmam Hatip Lisesi 11-A sınıfı öğrencilerinden İsmail DEMİRCİ birinci, Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesi 9-B sınıfı öğrencilerinden Zeynep YAŞAR ikinci, 11-C sınıfı öğrencilerinden Burcu GÜNEY üçüncü olmuşlardır.

Ortaokullar arasında düzenlenen resim yarışmasında; Plevne Ortaokulu 6-E sınıfı öğrencilerinden Yiğit Emre YAZICI birinci, Nurcihan ERTUĞ ikinci, Baran ERTUĞ üçüncü olmuşlardır.

Öğrencilerin ödüllerini İlçe Müftüsü İbrahim SEZGİN kendilerine takdim etmiştir.

Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim-öğretim döneminde başarılarının devamını dileriz.

Lapseki Müftülüğü