24.02.2021

Misafir Öğrencilerimiz İçin Yarıyıl Sömestir Kış Kampı Yapıldı

Uluslararası İlahiyat Programı kapsamında ülkemizde eğitim gören misafir öğrencilerimiz için T.D.V Genel Merkezi tarafından “Yarıyıl Sömestir Kış Kampı” Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Eceabat Gençlik Konukevinde yapıldı. Kampın son gününde öğrencilerimizi İl Müftümüz Şükrü Kabukçu ve T.D.V Şube Temsilcisi Ali Rıza Özden ziyaret etti.

Ziyarette İl Müftümüz Şükrü Kabukçu hocamız öğrencilere hitaben; “Sizleri ülkemizde misafir etmekten son derece memnun ve mutluyuz. Özellikle ilahiyat öğrencilerinin sağlam ve sahih bilgilerle yetişmesi hem ülkemiz hem İslam alemi için büyük önem arz etmektedir. Bu vesileyle derslerinize iyi çalışın, usul ilmine iyi bakın. Bir ilahiyat öğrencisinde olması gereken yan okumalara ve kültür zenginliğine de son derece dikkat edin. Gittiğiniz yerlere bizden selam ve hürmetler götürün. Hepinize başarılar dilerim” dedi.

Ziyaret T.D.V Şube temsilcisinin şefliğinde mini bir konserle son buldu.