02.03.2021

Evliliğe İlk Adım Seminerleri Tamamlandı

Diyanet İşleri Başkanlığının 81 ilde hayata geçirdiği Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek projesi kapsamındaki "Evliliğe İlk Adım Seminerleri"ne katılan çiftlere katılım belgeleri İl Müftümüz Şükrü Kabukçu tarafından verildi.

Katılımcılara ve emeği geçen ADRB ekibine teşekkür eden Sayın Müftümüz Kabukçu; “Seminerlere ilgi güzeldi. Ayrıca seminerlere katılan çiftlerin memnuiyeti bizleri mutlu etmiştir. Bu seminerlere özellikle nişanlı ve yeni evlilerin katılmasını daha çok arzu ediyoruz. Toplumda ailelerin huzurlu olması hem toplum açısından hem de gelecek nesiller açısından son derece önemlidir. Ben tekrar bu programa katılan çiftlere hem de programı hazırlayan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Çiftlerimize, katılım belgesi ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından "Evliliğe İlk Adım" kitabı ve günün hatırası niteliğindeki çeşitli hediyeler takdim edildi.