12.03.2021

On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal Kompozisyon ve Resim Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Başkanlığımızca geleceğimizin teminatı genç nesillerin İstiklal Marşı'nı daha iyi anlamaları, Milli Şairimizi daha iyi tanımaları, gençlerimiz arasında bir farkındalık oluşturulması amacıyla "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı lise öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmalarının sonuçları belli oldu.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri müftülük konferans salonunda yapılan törende verildi. İl Müftümüz ödül töreninde yaptığı konuşmada, yarışmaya katılarak dereceye giren öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ederek, katılımlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.
Dereceye giren öğrenciler şöyle;

MERKEZ İLÇE DERECEYE GİRENLER