21.08.2021

Yaz Kur'an Kursu Mezuniyet Programı

İlimiz Özel İdare Mescidi görevlisi Cabir Dinçer tarafından okutulan öğrencilerimize yönelik kurs sonu programı düzenlendi.

Programa Vali yardımcımız Abdullah Köklü, İl Müftümüz Şükrü Kabukçu ve öğrenci velileri katıldı. Programda öğrencilerimiz yaz dönemi boyunca öğrendikleri bilgilerden sunum yaptı. Kur'an-ı Kerim tilaveti, ezan okuma ve hadislerden örnekler sundular. Program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Vali Yardımcımız Abdullah Köklü yaptığı konuşmada "Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gözetiminde çocuklarımızın eğitim görmesini önemsiyoruz. Çalışmalarından dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz" dedi. İl müftümüz Şükrü Kabukçu yaptığı konuşmada "Öğrencilerize emek veren hocamıza, çocuklarını bize gönderen velilere ve katkılarından dolayı Sayın Vali yardımımıza şükranlarımı sunarım. Bütün gayretimiz çocuklarımızın değerlerimizle barışık sağlıklı din bilgisi alan ve güzel ahlaklı olan çocuklar olmasıdır Rabbim hepsinin bahtını açık eylesin" dedi.