28.08.2021

Hafızlara Belgeleri Takdim Edildi

Çanakkale Kepez Kız Ku'ran Kursu ve Ayvacık Fatma Nuri Erkan Erkek Kur'an Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavında başarılı olarak belgesini almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini İl Müftümüz Şükrü Kabukçu müftü yardımcımız Nimet Keseli Ustabaşı ile birlikte ailelerinin huzurunda takdim etti.
Sayın Kabukçu burada yaptığı açıklamada: “ Öncelikle genç hafızlarımızı tebrik ediyorum.Bir kişinin bu dünyada alabileceği en güzel belgelerden birini hatta en güzelini alıyorsunuz. Size emek veren anne babalarınıza, sizi yetiştiren hocalarınıza ve sizlere bu imkanı sağlayan hayırseverlere müteşekkiriz. Salgın hastalık sürecinde derslenizdeki takip ve dikkat sonucu başarıyı elde ettiniz. Bundan sonra da ilim yolunda Rabbim sizlere zihin açıklığı nasip eylesin.  Rabbim her daim Kur’an’la yaşamayı,O’na hadim olabilmeyi nasib eylesin” dedi.