09.08.2022

AŞURE PROGRAMI YAPILDI

Muharrem ayı münasebetiyle Çanakkale Müftülüğü Aile Merkezi koordinatörlüğün de İl Müftülüğü Toplantı Salonun da Aşure programı düzenlendi.

Programa Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş´ın eşi Songül Aktaş, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu´nun eşi Şenay Ustaoğlu, Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan´ın eşi Kevser Turan, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN´in eşi Nagihan Şahin, kurum ve daire amirlerinin eşleriyle Kur´an Kursu Hoca hanımlar ve vatandaşlar katıldı.

Program İl Vaizi Hanife Pazar´ın Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sunuculuğunu İl Vaizi Elifnur Göktaş Yasa´nın yaptığı program, İl Müftü Yardımcısı Nimet Keseli Ustabaşı´nın açış konuşmasıyla devam etti. İl Vaizi Müzeyyen Kabukçu´nun günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından yapılan Aşure ikramıyla program sona erdi.