28.10.2022

DAİRE BAŞKANIMIZ SEDİDE AKBULUT GÖREVLİLERİMİZLE BULUŞTU

Diyanet İşleri Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide AKBULUT, Kuran Kursu Öğreticileri ile il müftülüğü toplantı salonunda buluştu.

İl Müftümüz Şükrü Kabukçu, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal, İl Müftü Yardımcısı Nimet Keseli Ustabaşı, şube müdürleri, murakıp, vaiz, uzman ve Kuran Kursu Öğreticilerinin katıldığı program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftümüz Şükrü Kabukçu´nun açış konuşmasının ardından Sayın Akbulut şunları kaydetti:

“Bizler için 4-6 yaş çok önemlidir. Ancak yetişkin din eğitimi de bir onun kadar değerlidir. Bizler temsil ettiğimiz makamların değerini bilmek ve buna göre davranmak zorundayız. Gençlerimize ulaşabilmek için kendimizi günümüze göre güncellemeli daha iyi bilgi ve donanıma sahip olmalıyız. Bugün belki üzerimizde geçmişte yaşadığımız günlerin çekilen sıkıntıların rehaveti var. Bu rehavet bizlere görevimizi ifa etme hususunda engel teşkil ediyor. Üzerimizdeki bu durgunluktan sıyrılarak görevimizi hakkıyla yapmayı Rabbim cümlemize nasip eylesin.”

Program Sayın Akbulut´a takdim edilen hediyelerin ardından sona erdi.