04.11.2022

4-6 YAŞ KURAN KURSLARIMIZ BED-İ BESMELE TÖRENİ YAPTI

Müftülüğümüz 4-6 yaş kuran kurslarında öğrenim gören öğrencilerimiz için Bismillah (Allah'ın adıyla) ile başlamak anlamında gelen Bed-i Besmele Töreni düzenlendi. 18 Mart Hatime Ana Ulu Camiinde düzenlenen törene il merkezinde bulunana tüm kuran kurslarımız katıldı.

Öğrencilerimizin hep birlikte getirdikleri tekbirlerle, salavatlarla başlayan tören, öğrencilerimizin kurslarına göre camide yerlerini almasıyla başladı. Velilerimiz ve halkımız tarafından yoğun katılım olan programda İl Müftümüz Şükrü Kabukçu kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında evlatlarımıza kitabımızı, peygamber efendimizin hayatını öğretmemizin gerekliliğinden bahsederek hem dünyamız için hem ahiretimiz için çalışan kullarından olmamız için dua etti.

Törenin sonunda İl Müftümüz Şükrü Kabukçu, öğrencilere katılım belgelerini takdim etti. Tören toplu çekilen fotoğraf ve ikramların ardından sona erdi.