18.05.2023

AİLE KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şehit Cemal Demir Anadolu İmam-Hatip Lisesi konferans salonunda, Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Dr. Elif Arslan ve Süreli Yayınlar ve Kütüphaneler Daire Başkanı Dr. Lamia Levent Abul tarafından “En Güvenli Sığınağımız Aile” konulu konferans gerçekleştirildi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaşın eşi Songül Aktaş, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, İmam-Hatip, Kuran Kursu Öğreticileri, daire çalışanları ve eşleri katıldı. Program Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Şükrü Kabukçunun açış ve teşekkür konuşması ile başladı.

Konuşmacılar ailede muhabbet, merhamet, peygamber ailelerinden örnekler, peygamberlerin evlatlarıyla, eşleriyle sınanmaları gibi ailevi konulardan bahsettiler.

Program günün anısına misafir Daire Başkanlarına çiçek buketi takdimi ile sona erdi.