Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Yenice ilçe müftümüz Derviş ORHAN, emekli din gönüllüleri, TDV YeniceŞubesi yönetim kurulu üyeleri ve eşleri ile birlikte müftülüğümüzün tertip etmiş olduğu iftar sofrasında bir araya geldiler.
Detay

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine İlçe Kaymakamımız Ahmet BAŞER, daire amirleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla Soğucak köyünde bulunan şehit kabri ziyaret edilerek başlanıldı, Öğlen namazından önce çarşı camiinde tüm şehitlerimiz için Kuranı Kerim ve mevlidi şerif okutularak namaza müteakip vatandaşlarımıza ikramda bulunuldu.
Detay

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE İLÇEMİZ ÇARŞI CAMİİNDE TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU.AKABİNDE VATANDAŞLARIMIZA İLÇE KAYMAKAMLIĞIMIZ TARAFINDAN PLAV İKRAMINDA BULUNULDU.
Detay

Müftülüğümüz tarafından Yaz Kur'an Kursuna gelen öğrencilerimize 22/06/2017 Perşembe akşamı iftar verildi. İftara başta İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet BAŞER olmak üzere, daire amirleri ve kurs öğreticilerimiz katıldı.
Detay

2017 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI YENİCE BELEDİYE DÜĞÜN SALONUNDA HALKIMIZIN YOĞUN KATILIMIYLA 17.05.2017 TARİHİNDE KUTLANDI. PROGRAM SONUNDA HALKA KUTLU DOĞUM HAFTASI PİLAVI DAĞITILDI.
Detay

İlçe Müftülüğümüz 4-6 Yaş grubu öğrencilerinin yıl sonu programı 18/05/2017 perşembe günü gerçekleştirildi. Programa ilçe Kaymakamımız Sayın Ahmet BAŞER bey başta olmak üzere kurum daire amirleri, öğrenci velileri ve halkımız katılmıştır. Program İlçe Müftümüz Sayın Derviş ORHAN'ın açılış konuşmalarıyla başlamış, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinliklerle devam etmiştir. Program sonunda öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtılmıştır.
Detay

2017 Yılı Kutlu Doğum haftası Kutlamaları kapsamında, İlçe Müftülüğü olarak, tertiplemiş olduğumuz Konferansa Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Sayın Prf. Dr. Saffet KÖSE'nin konuşmacı olarak katıldığı ve İlçe halkımızın yoğun katılımıyla 17/04/2017 pazartesi günü kutlandı. Program sonunda vatndaşlarımıza ikramda bulunuldu.
Detay

İlçe müftülüğümüzün Çanakkale Şehitleri anısına düzenlemiş olduğu sabah namazı bulusmasina ilçe Kaymakamımız Sayın Ahmet BAŞER, Belediye Başkanımız Sayın Veysel ACAR ile daire amirleri ve vatandaşlarımız katıldı. Namaz sonrası camlı kahvede vatandaşlarımıza kahvaltı ikraminda bulunuldu.