18.03.2022

BERAT KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

Mübarek Şaban Ayının 15. gecesi Berat Kandili dolayısıyla tüm camilerimizde programlar düzenlendi.
İlimizde de 18 Mart Hatime Ana Ulu Camiinde düzenlenen “Berat Kandili Özel Programı”na Diyanet İşleri Başkanı Prof Dr. Ali Erbaş, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl müftümüz Şükrü Kabukçu, İl protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda ülkemizin çeşitli bölgelerinde görev yapan hafızlarımız Kur’an-ı Kerim tilavet etti. Diyanet İşleri Başkanlığı ilahi korosu ilahi ve kasideler seslendirdi. Mevlithanlar mevlitten bahirler okudu.
TRT 1 ve Diyanet TV den canlı yayınlanan programda Sayın Erbaş ülkemiz, milletimiz ve şehitlerimiz için dua etti.
Kadın erkek, genç yaşlı cemaatin coşkulu bir şekilde amin dediği program yatsı namazının ardından sona erdi.