27.09.2021

İlçe Müftüsü

İsrafil DEMİRHAN

1989'da Bayburt Kırkpınar Köyünde doğdu.

Hafızlığını Bayburt'ta (Oruçbeyli K.K.) tamamladı.

İstanbul Fatih'te DİB.'na bağlı İsmailağa K.K.'da Arapça ve İslami İlimler okudu.

2010'da İmam-Hatip olarak DİB.'daki görevine başladı.

2013'ta Elazığ Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

2019'da İstanbul Üniversitesinde Yüksek Lisansını tamamladı ve ''Kıraat İlminde Meşhur Olgusu" isimli doktora çalışmasına devam etmektedir.

2020'de İstanbul Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezinden mezun oldu.

2021'de bir yıl Kırklareli Pınarhisar'da Vaiz olarak görev yaptı.

27.08.2021 tarihinde Bozcaada İlçe Müftüsü olarak göreve başladı.

Akademik seviyede Arapça orta seviyede İngilizce bilmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

İletişim: demirhan__99@hotmail.com