11.09.2019

Nimet KESELİ USTABAŞI

Eğitim :

İmam Hatip Lisesini memleketi olan Bilecik Söğütte bitirdi. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden lisans derecelerini aldı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Cezaevlerinde Yürütülen Din Hizmetlerinin Mahkumlar Üzerindeki Psiko-Sosyal Etkisi” isimli teziyle din sosyolojisi alanındaki yüksek lisansını tamamladı. 450 saatlik eğitimini tamamlayarak aile danışmanı unvanını aldı. Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktora çalışmalarını sürdürmektedir.

Görev:

Bilecik İli Söğüt İlçe Müftülüğü Fahri K.Kursu Öğreticisi(2004-2005)
İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçe Müftülüğü Emir Sultan Kız Kuran Kursu Öğreticisi (2005-2006)
Çanakkale İl Müftülüğü Vaiz ( 2006-2018)
Fransa Paris Din Hizmetleri Müşavirliği Kısa Süreli Din Görevlisi ( 2007)
Fransa Lyon Din Hizmetleri Ataşeliği Geçici Süreli Yurtdışı Din Görevlisi (2009-2010)
Fransa Paris Din Hizmetleri Müşavirliği Uzun Süreli Yurtdışı Din Görevlisi (2010-2012 )
Bursa İli Osmangazi İlçe Müftülüğü Vaiz (2018-2019)
Çanakkale İl Müftü Yardımcısı ( 2019-. )

İlgi Alanları:

Aile, Aile Danışmanlığı,İletişim, Psikoloji, Sosyoloji, Eğitim, Din Psikolojisi, Din Sosyolojisi, Din Eğitimi

Sayın KESELİ USTABAŞI evli ve iki çocuk annesidir.