İl Müftüsü Mevlüt TOPÇU, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Filistin ve Gazze’deki çocuklara yönelik düzenlenen “Uçurtmalar Vurulmasın, Gökyüzü Çocuklara Kalsın” temalı etkinliğe katıldı.
Filistin ve Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek, çocukların savaş ve şiddetten uzak, güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamaları temennisini dile getirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, gökyüzüne barış ve özgürlük dilekleriyle uçurtmalar bırakıldı.
Etkinlikte çocukların masumiyetine ve savaşların en büyük mağdurlarının yine çocuklar olduğuna dikkat çekilirken, barış, kardeşlik ve insanlığın ortak vicdanı adına anlamlı mesajlar verildi.
İl Müftüsü Mevlüt TOPÇU, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, Filistin ve Gazze’deki çocukların bir an önce barış ve huzur içerisinde yaşayabilmeleri temennisinde bulundu.