13.11.2020

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VEFA PROGRAMI

İlimiz İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından sağlık çalışanlarımıza göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı vefa ve teşekkür programı düzenlendi.

Programa; İl Müftümüz Şükrü Kabukçu, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve Defterdar Alpay Ekici katıldı.

İl Müftümüz programda yaptığı konuşmada "Bu program vesilesi ile bir kez daha gördük ki, imanımızdan kaynaklanan iki önemli değer: Fedakarlık ve Vefa duygularını birlikte yaşıyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak her daim sağlık çalışanlarımız ve hepimiz için dua ediyoruz ve dua etmeye devam edeceğiz. Kendilerine müteşekkiriz. Rabbim bu afattan ilimizi, ülkemizi ve âlem-i islâmı ve bütün insanlığı bir an önce kurtarsın diyor hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

Program sonunda sağlık çalışanlarına İl Tarım ve Orman müdürlüğümüzce hazırlanan hediyeler takdim edildi.