15.03.2021

“Her Ay 251 Hatim” Programı

15 Temmuz Derneği tarafından düzenlenen ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen “Her Ay 251 Hatim” programı, 18 Mart Şehitlerini Anma Haftası nedeniyle Çanakkale Merkez Necip Paşa Camii’nde yapıldı.
Programda; 15 Temmuz gecesi şehit olan 251 vatandaşımız ve başta Çanakkale Savaşı olmak üzere terörle mücadelede şehit olan bütün şüheda için okunan hatimlerin duası İl Müftümüz Şükrü KABUKÇU tarafından yapıldı. Programa Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ, daire müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Edilen duaların ardından Valimiz Sayın İlhami AKTAŞ, “Bugünümüzü borçlu olduğumuz ve vatan için hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum” dedi.