03.10.2021

GENÇLERLE BİSİKLET TURUNDA BULUŞTUK

2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından bisiklet turu düzenlendi.
Etkinliğe il müftümüz Şükrü Kabukçu, din görevlilerimiz ve gençler katıldı. Etkinlik Fetvahane Sokakta bulunan Aile ve Gençlik Merkezinin önünden başladı. Sahil boyunca pedal çeviren gençler, Dardanos mevkiinde bulunan Hasan&Mevsuf Şehitliğine ulaştı. Şehitlikte İl Müftümüz Sayın Kabukçu:” Bu organizasyona katkı veren bütün mesai arkadaşlarıma ve siz gençlere çok teşekkür ediyorum. Bu yürüyüşlerin bir amacı da şühedanın izinde olma yürüyüşüdür dedi.” Kepez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğrencilerinden Çağatay Demir’in okuduğu Kuran-ı Kerim'in ardından İl Müftümüz şehitlerimize dua etti. Sonrasında Hasan Mevsuf Camiine geçildi. Burada yapılan ikramların ardından etkinlik sona erdi.