17.10.2021

GENÇLERLE KAHVALTIDA BULUŞTUK

Okulların eğitim öğretime başlamasıyla birlikte İl Müftülüğümüz Gençlik Kordinatörlüğü tarafından KYK yurtlarında kalan öğrencilerimize yönelik Fetvane Sokakta bulunan Aile ve Gençlik Merkezinde kahvaltı programı düzenlendik.
Programa İl Müftümüz Şükrü Kabukçu, Gençlik koordinatörlerimiz, KYK Manevi Rehberlerimiz ve öğrenciler katıldı. Burada  öğrencilerimize hitap eden İl Müftümüz Sayın Kabukçu:” Şehrimize Hoşgeldiniz,eğitim ve öğretim yılınız hayırlı olsun. Derslerinizde başarılar dileriz. Sizler için duacıyız. Bu güzel mekan sizlerin rahat bir ortamda kitap okumanız ve kültür etkinlikleri yapmanız için hazırlanmıştır. Her daim kapımız açıktır. Çanakkale Şehitler diyarıdır. Hem il merkezinde hem ilçelerde ama özellikle tarihi alanda, şehitlikte görmeniz gereken çok önemli yerler var. inşallah zaman içerisinde bu imkanları değerlendirirsiniz. Ben tekrar hepinize Hoşgeldiniz diyor derslerinizde başarılar diliyorum”dedi.
Kahvaltının ardından öğrencilerimiz Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Rehberlerimiz eşliğinde şehrin tarihi camileri, Çimenlik Kalesi, Aynalı Çarşı gibi mekânlarını ziyaret ettiler.
Bu kısa şehir turunun ardından program sona erdi.