22.10.2021

NAAT OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

2021 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında liseler arası naat okuma yarışması yapıldı.

İl Müftülüğü konferans salonunda yapılan yarışmaya İl Müftümüz Şükrü Kabukçu, İl Müftü Yardımcıları ve öğrenciler katıldı.

Ahmet Akça’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açış konuşmasını yapan İl Müftümüz Sayın Kabukçu: “ Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle lise öğrencileri arasında düzenlemiş olduğumuz Naat-ı Şerif okuma yarışmasına katılımlarınızdan dolayı her birinize teşekkür ederim”dedi.

Başkanlığını İl Müftü Yardımcımız Mehmet Ali Bal’ın yaptığı jüri heyeti; Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Murat Öztuzcu, Murat Oluşan ve İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Esma Nur Bülbül şeklinde oluştu.

Yapılan yarışma neticesinde:

Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Leyla Değerli birinci,
Şehit Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yasemin Yılmaz ikinci,
Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hanife Seven üçüncü oldular.

Program "Ahilik Haftası" etkinlikleri kapsamında ortaokullar arası düzenlenen "Helal Kazanç" temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizle naat okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediye takdiminin ardından sona erdi.