30.04.2022

MEHMET AKİF ERSOY 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU DUALARLA HİZMETE AÇILDI

Çanakkale Bayramiç İlçe Müftülüğünce yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla hizmete açıldı.
Açılış programına Çanakkale Valisi İlhami Aktaş. Ak Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, İl Müftümüz Şükrü Kabukçu, İlçe Müftüsü Rıdvan Seletli, Kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftümüz Şükrü Kabukçu, “ 4-6 Yaş Kur’an kurslarımızda yavrularımıza milli ve manevi değerlerimizi, Kur’an-ı Kerim’in rehberliğinde öğretiyoruz. Bunu da alanında uzman pedagojik formasyonu olan üniversite mezunu hocalarımızla yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. 4-6 yaş kurslarımızda yavrularımızı eğlendirerek eğitiyoruz. Onlara sevgiyi, bir arada kardeşçe yaşamayı, ana babalarına ve büyüklerine saygılı olmayı ve sevmeyi öğretiyoruz. Bu vesileyle Katılımları için başta Sayın Valimiz, Grup Başkanvekilimiz olmak üzere kurum müdürlerimize ve siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.