05.01.2023

Umre Semineri Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2022-2023 Umre Organizasyonu ile Özel Çanakkale-2, Servisli 15 Günlük 11. Tur, Öğretmen Öğrenci Servisli 11 Günlük Umre Turu ile Üniversite Öğrencileri 2. Turuna kayıtlarını yaptırarak Çanakkale'den umre yapmak üzere kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlara 04 Ocak 2023 tarihinde Müftülük Toplantı Salonunda umre semineri düzenlendi.

Seminere katılan vatandaşlara; umre ibadetlerini sağlık, güven ve huzur içerisinde, usulüne uygun ve bilinçli bir şekilde yapmaları, umre ibadetini yeniden doğuş fırsatı olarak görmeleri amacıyla İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ve diğer görevlilerimiz tarafından eğitimler verildi.

Seminer sonunda umreye gidecek olan vatandaşlara sağlık ekipleri tarafından aşıları yapıldı.